Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Et bedre liv

Flere av landets ledende innenfor mange forskjellige fagfelt gir deg oppskriften på hvordan du kan få et bedre liv.
Få en bedre fysisk og mental helse, og bedre par og familie forhold.

Som medlem får du tilgang til alle kursene og vi vil legge ut nye interessante kurs hver 14 dag.
I tillegg får du tilgang til vår treningsapp som du kan følge uansett nåværende nivå.

CURUS - ET BEDRE LIV

Smertefrie skuldre !

Smerter i skulder er en av nåtidens vanligste problemer. I dette kurset lærer du om hvorfor folk får vondt i skuldre, og hva en kan gjøre for å bli bedre og unngå å få dette tilbake.

Optimal Helse

Helse og sunnhet er mye mer enn vektreduksjon og kroppsfokus. Hva skal til for å opprettholde en sunn livsstil? Hvilke påvirkning har det på vår levealder? Espen Arntzen tar deg gjennom oppskriften på optimal helse.

Ryggsmerter

Hvorfor får vi ryggsmerter, hva skyldes de og hvordan kan vi bli kvitt ryggsmerter. Det er noen av de svarene dette kurset gir deg.

Spis sunt - lev sunt

Sunne spisevaner er selve kjernen i en sunn livsstil, men ytterst få temaer er så omdebattert som nettopp ernæring. Hva skal du spise, hvor mye og når? Dette kurset gir deg ny innsikt.

Prøv oss helt gratis i 7 dager Prøv oss gratis

Basis styrketrening

Styrketrening er et undervurdert element i god helse. Basis styrketrening er en innføring i de viktigste elementene i hvordan en skal bruke styrketrening trygt og effektivt.

En introduksjon til mental trening og coaching

Mental trening og coaching er ikke bare for topp idrettsutøvere. Mental helse er et av de viktigste elementene i et sunt liv. Det å faktisk kunne trene dette gjennom undervisning og veiledning er uvurderlig for din egen helse.

Fra engstelse til angst

Hva skjer med deg når du blir engstelig? Hvorfor kjennes det så ubehagelig i kroppen å bli redd, og hvorfor blir det så vanskelig å tenke fornuftig? Psykolog Ida Holo gir deg forklaringen på hva som skjer, hvorfor det skjer og hva du kan gjøre for å ha det bedre.

Fremre knesmerter

Hva er fremre knesmerter og hvorfor er det den vanligste årsaken til knesmerter? Hvordan kan du får smertelindring umiddelbart og hva kan du gjøre for å trente deg opp på en mest effektiv måte?

Smertefrie skuldre !

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på