Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Livsstil og helse

Vi har mange kurs og eksperter innen livsstil og helse. Bli sterkere, mykere, mer utholdende. Gå ned i vekt. Sov bedre, stress mindre, lær mental styrke og selvtillit av noen av landets beste coacher - og i vår prisbelønte treningsapp kan du følge landets beste personlige trenere.

Lær kildekritikk

Lær deg å skille mellom en god og en dårlig kilde i informasjonsflommen vi lever i.

Utholdenhet

Få mest mulig effekt av treningen din! Kondisjon er viktig for helsen din og kan til og med forlenge levetiden din. Et velfungerende hjerte og karsystem er avgjørende for livslengde og helse, men hvordan kan man oppnå dette. Her får du informasjonen du trenger.

Det store søvnkurset

Om søvn kom i pillerform ville den blitt gitt til alle. Få om noen ting har så stor påvirkning på helse og velbefinnende. Her er fem episoder som lærer deg alt du trenger å vite om søvn.

Kontroll over eget liv

Mental trening dreier seg om å systematisere tankene for lettere å nå sine mål. Hvordan kan man benytte enkle teknikker for å hjelpe seg selv å komme dit du ønsker.

Prøv oss helt gratis i 7 dager Prøv oss gratis

Optimal Helse

Helse og sunnhet er mye mer enn vektreduksjon og kroppsfokus. Hva skal til for å opprettholde en sunn livsstil? Hvilke påvirkning har det på vår levealder? Espen Arntzen tar deg gjennom oppskriften på optimal helse.

Hva er Curus?

Hva kan du lære gjennom Curus? Forsker Melina Meyer Magulas forteller.

Spis sunt - lev sunt

Sunne spisevaner er selve kjernen i en sunn livsstil, men ytterst få temaer er så omdebattert som nettopp ernæring. Hva skal du spise, hvor mye og når? Dette kurset gir deg ny innsikt.

Når angst og uro tar mer fokus i hverdagen enn du ønsker

Bekymringer angst og uro er følelser vi alle har kjent på. Men hva skal du gjøre når disse følelsene tar mer plass i hverdagen en de burde? Her får du verktøy for å kunne hjelpe til å unngå uro og psykisk ubehag.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på