Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Mental helse

Stress, angst, depresjon og følelsen av å være “sliten” er våre nye folkesykdommer. Her får du kunnskap om hva som skjer, hvorfor det skjer og hva du selv kan gjøre for å få det bedre. Lær av psykologer, coacher og mentale trenere.

Stress og stressmestring i hverdagen

Stress, indre uro og angst er ofte forbundet med dårlig helse. Men stressreaksjoner er naturlige og viktige for oss. Hva skjer i kroppen og hva kan vi gjøre for å få en bedre hverdag selv om vi har slike følelser.

Når plager og smerter begrenser hverdagen.

Mange av oss opplever helseplager som kan skape begrensinger i hverdagen. Dette kurset vil gi deg nyttig informasjon og gi deg enkle og konkrete tips til hva du kan gjøre for å påvirke din egen hverdag og ditt liv.

En introduksjon til mental trening og coaching

Mental trening og coaching er ikke bare for topp idrettsutøvere. Mental helse er et av de viktigste elementene i et sunt liv. Det å faktisk kunne trene dette gjennom undervisning og veiledning er uvurderlig for din egen helse.

Fra engstelse til angst

Hva skjer med deg når du blir engstelig? Hvorfor kjennes det så ubehagelig i kroppen å bli redd, og hvorfor blir det så vanskelig å tenke fornuftig? Psykolog Ida Holo gir deg forklaringen på hva som skjer, hvorfor det skjer og hva du kan gjøre for å ha det bedre.

Prøv oss helt gratis i 7 dager Prøv oss gratis

Kontroll over eget liv

Mental trening dreier seg om å systematisere tankene for lettere å nå sine mål. Hvordan kan man benytte enkle teknikker for å hjelpe seg selv å komme dit du ønsker.

Når angst og uro tar mer fokus i hverdagen enn du ønsker

Bekymringer angst og uro er følelser vi alle har kjent på. Men hva skal du gjøre når disse følelsene tar mer plass i hverdagen en de burde? Her får du verktøy for å kunne hjelpe til å unngå uro og psykisk ubehag.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på