Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Kognitiv terapeut

Kognitiv terapi er en godt dokumentert, praktisk tilnærming for å lettere håndtere psykiske plager som angst, depresjon og stress. Kognitiv tilnærming er også et nyttig supplement i behandling og mestring av smertetilstander og annen sykdom.

Se våre konsulenter

Info

Kognitiv terapi er en problemløsende metode, hvor man aktivt jobber sammen med terapeuten for å skape bevissthet og innsikt i sammenhengen mellom tanker, handlinger og følelser. Et viktig mål er å bryte selvforsterkende onde sirkler som opprettholder ubehagelige tanker og følelser, samt å lære seg teknikker som kan brukes for å oppleve mental mestring i hverdagen. Dette kan blant annet gjøres ved kartlegging av vanskelige situasjoner, bevisstgjøring og verktøy for å håndtere negative tankemønstre, utforming av aktiviteter som gir selvtillit og energi, samt stimulering til økt sosial kontakt.

Våre dyktige fagfolk

Tone Gyro Solvang-Lothe
Linda Hannevold Holt
Katrine Arntzen Torskog
Bestill time
Ved å legge til et betalingskort samtykker jeg til at det blir brukt i denne og fremtidige transaksjoner ved kjøp av våre produkter og tjenester.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på