Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Muskel og leddsmerter

30-40 prosent av befolkningen sliter med langvarige smerter i muskler og ledd, og antallet øker. Ny forskning viser at den beste “medisin” er kombinasjonen av undervisning og opptrening. På Curus finner du kurs og undervisning, og du kan møte våre terapeuter online

Nakke hodepine

Hva er nakkehodepine? Hvordan behandler vi hodepinen på klinikken? Hvilke øvelser kan du gjøre hjemme?

Når plager og smerter begrenser hverdagen.

Mange av oss opplever helseplager som kan skape begrensinger i hverdagen. Dette kurset vil gi deg nyttig informasjon og gi deg enkle og konkrete tips til hva du kan gjøre for å påvirke din egen hverdag og ditt liv.

Senebetennelse tommel

Senebetennelse i tommel er den mest vanlige årsaken til smerter i hånden. Fysioterapeut og Manuellterapeut Even Johansen Frisell forklarer deg og viser deg øvelsene som kan hjelpe deg.

Når angst og uro tar mer fokus i hverdagen enn du ønsker

Bekymringer angst og uro er følelser vi alle har kjent på. Men hva skal du gjøre når disse følelsene tar mer plass i hverdagen en de burde? Her får du verktøy for å kunne hjelpe til å unngå uro og psykisk ubehag.

Prøv oss helt gratis i 7 dager Prøv oss gratis

Frossen skulder

Hva er frossen skulder, og hva skal du gjøre for å bli bedre?

Smertefrie skuldre !

Smerter i skulder er en av nåtidens vanligste problemer. I dette kurset lærer du om hvorfor folk får vondt i skuldre, og hva en kan gjøre for å bli bedre og unngå å få dette tilbake.

Stress og stressmestring i hverdagen

Stress, indre uro og angst er ofte forbundet med dårlig helse. Men stressreaksjoner er naturlige og viktige for oss. Hva skjer i kroppen og hva kan vi gjøre for å få en bedre hverdag selv om vi har slike følelser.

Ryggsmerter

Hvorfor får vi ryggsmerter, hva skyldes de og hvordan kan vi bli kvitt ryggsmerter. Det er noen av de svarene dette kurset gir deg.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på