Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Tommy Lande

Personlig trener, hos Crossfit Sagene
Personlig Trener
NOK 990,-
55 minutt
Tommy er tilgjenglig som personlig trener
Bestill PT pakke
Tommy har 1 kurs hos oss
Se kurs

Litt om Tommy

En 34 år gammel fyr fra Brønnøysund. Bodd i Oslo de siste 13 årene, med unntak av 1 og et halvt år i Sydney, Australia. Jobber per dags dato som daglig leder, coach og personlig trener på CrossFit Sagene i Oslo, hvor jeg også er medeier. I tillegg til dette jobber jeg som osteopat ved Naprapatkontoret og foreleser og sensor i Akademiet for Personlig Trening (AFPT).

 

Jeg startet å jobbe som Personlig trener i SATS i 2007 og har etter det vært PT i både Evo Fitness, Optimal Klinikk, F45 (Sydney, Australia) og Myrens Treningssenter.

 

Har også vært svært interessert i behandling av smerte- og skadeproblematikk, hvor jeg var ferdig massasjeterapeut i 2010 og utdannet osteopat i 2014. Jobbet med behandling siden 2011. Jobbet tett med idrettsutøvere, både på trening- og behandlingssiden. Fulgte blant annet opp Kristin Holte med ukentlige behandlinger sesongen hun kom på 2.plass i CrossFit Games (VM i CrossFit).

 

Startet å interessere meg for trening i tidlig alder, hvor fotball var det som tok mesteparten av tiden frem til militæret. Har blant annet spilt 2.divisjon for Steigen og Ullern, og samtidig spilt for det norske landslaget i beach soccer fra 2008-2015.

 

Jeg har vært to år i Forsvaret, hvor jeg var soldat i idretten det ene året og satt i en idrettsoffiser-stilling året etter. Flyttet deretter til Oslo for å starte på PT-utdanningen i 2007.

 

Kurs/Utdanning:

- Diploma in Leadership og management. Australian Academy of Commerce, Sydney Australia

- Bachelor i Osteopati, 4 år, 1 år spesialisering, Norges Helsehøyskole, CK

- Medisin Grunnfag, Atlantis medisinske høyskole.

- Massasjeterapeut, Axelsons body work school.

- Personlig trenerutdanning. Norges Idrettshøgskole.

-  CrossFit level 1 coach, CrossFit inc.

-  Neuroscience and training, Barca Universitas.

- Rent senter og Ren utøver, Antidoping Norge.

 

 

3 spesialområder i CURUS:

- «Funksjonell», variert, morsom og utfordrende trening

- Treningsprogram basert på skadeforebyggende trening og smerteproblematikk

- Ut av sofaen og kom i form-treningsprogram

Hva sier kundene om Tommy

«Jeg har trent med Tommy i 8 år, og er strålende fornøyd! Hans trenerstil, som er preget av kunnskap og engasjement, får meg til å yte litt ekstra i hver eneste økt. Tommy setter seg inn i mine ønsker og behov, men er ikke redd for å pushe meg utenfor komfortsonen. Vi setter tydelige mål for treningen min, og Tommy blir like glad som meg hver gang vi når disse. Treningen må du gjøre selv – men med Tommy på laget får du resultater!»
- Tone Lien Engnes
«Tommy er dyktig, både faglig og menneskelig – og har virkelig fått meg i form både fysisk og mentalt. Han er presis, stiller klare krav, og har vært flink å utfordre meg når jeg trenger pisk, og motivere meg når jeg trenger gulrot. Har forsøkt en del PT’er, Tommy går alle en høy gang. Kan anbefale Tommy 100%»
- Eirik Hokstad
Se kurs

Bestill time hos Tommy

Personlig Trener
NOK 990,-
55 minutt

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på