Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Lars Mæland

Produktdirektør, hos EVO Fitness
Personlig Trener
NOK 990,-
55 minutt
Lars er tilgjenglig som personlig trener
Bestill PT pakke

Litt om Lars

35 år gammel mann fra Øystese, Hardanger. Idretts- og treningsentusiast som lever et velbalansert liv med god mat, mye hygge og lystbetont trening. Jeg er oppvokst med strukturert trening, men også lek, fra ung alder i idretter som langrenn, fotball, friidrett og løping. Utdannet fra Norges Idrettshøyskole og Handelshøyskolen BI, Oslo. 5 år med idrett, trening og coaching/ledelse. 
 
Har jobbet som personlig trener, instruktør og fysisk trener siden 2005. Både privat og på ulike treningssentre i Oslo. Fra februar 2014 til august 2019 var jeg fysisk hovedtrener for herrene på Alpinlandslaget. En veldig lærerik, spennende, utfordrende og ikke minst givende tid, som formet meg mye som den treneren/pedagogen jeg er i dag. 

Jeg jobber nå som produktdirektør i treningssenter kjeden Evo Fitness. Ved siden av har jeg noen prosjekter pågående innen foredrag for næringslivet, forelesninger for AFPT, coaching av noen toppidrettsutøvere og noen yngre utøvere på privat basis. 
 

Kurs/utdanninger:
Årsenhet personlig trening, Norges Idrettshøyskole
Bachelor Sportsmanagement og Coaching, Norges Idrettshøyskole
Årsenhet Bedriftsøkonom, Handelshøyskolen BI Oslo
 
Sports & Performance in Los Angeles, Leaders UK
Crossfit level 1, Crossfit Inc
Functional Movement Screening level 1, FMS
Kettlebell instruktør level 1, Norges Idrettshøyskole
Redcord Clinic Neurac 1, Redcord
Eleiko Strength coach level 1, Eleiko
 
Fokus områder:
Prestasjonstrening innen idrett
Coaching av yngre utøvere
Rehabilitering- og prehabtrening 
Kondisjonstrening 
 
 
 

Hva sier kundene om Lars

«Etter lengre tid med store ryggsmerter tok jeg kontakt med PT Lars Mæland. Ettersom flere fysioterapibehandlinger ikke hadde hjulpet stort, ble mobilitet- og styrketrening med PT løsningen. Etter 6 måneder med 1-2 økter i uken med Lars, er ryggen betraktelig bedre og ikke minst så er jeg blitt sterkere.»
- Mads Grøndahl
««Lars tok i desember 2019 initiativ til at en kompis og jeg (hvor vi nå nå har blitt 3) skulle trene sammen. Vi var meget utrente og i dårlig fysisk form. Og vi var vel egentlig ikke særlig motivert. Vi startet i januar og har holdt på stort sett sammenhengende ca 2 ganger i uka. Treninga har gitt meg store fysiske fremskritt. Jeg kjenner at jeg er sterkere, føler meg mer fysisk rustet til hverdagen. Men også psykisk/mentalt gir denne treningen meg enormt mye. Jeg føler meg bedre, er mer positiv og den gir meg generelt mer energi i hverdagen. Jeg håper inderlig vi kan fortsette på denne veien, for motivasjonen er sterkere enn noen gang.»»
- Tommy Barstein

Bestill time hos Lars

Personlig Trener
NOK 990,-
55 minutt

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på