Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Jarle Eltervåg

Daglig leder og eier, hos MUDO Gym Kilden
Personlig Trener
NOK 990,-
55 minutt
Jarle er tilgjenglig som personlig trener
Bestill PT pakke

Litt om Jarle

Jeg er en kar som har vært aktiv hele livet og alltid hatt et ønske om å få jobbe med det jeg brenner for og det er å hjelpe folk flest til et bedre liv gjennom mer aktivitet og et sunt forhold til mat. 
 
Etter idrettslinjen på vgs gikk jeg til årsstudium i Idrett på universitetet og til bachelor i Ernæring og til PT-utdanning gjennom Afpt. Fra januar 2012 har jeg jobbet fulltid som PT og ernæringsrådgiver og har hatt mest fokus på mannen i gata, men etterhvert også hatt litt ekstra fokus på å nå ut til flere gjennom bedriftstimer og nettsiden min bedriftstrener.no. 

Jeg er i dag daglig leder og eier av MUDO Gym Kilden (åpner i vinter). Her har vi et splitter nytt gym å boltre oss på og det inkluderer i tillegg en fin treningssal hvor vi gjennomfører vanlige gruppetimer og kampsport.
 
Utdanning:
Sertifisert personlig trener, AFPT 
Bachelor i ernæring, Atlantis medisinske høyskole
Idrett grunnfag, UiS
Idrett, praktisk semester, Gateway college 
Charles – Poliquin education, PICP Level 1 & 2
 
Fokus områder:
- Bedriftstrening hos bedrift eller på MUDO Gym Kilden
- PT-timer på MUDO Gym Kilden
- Lage treningsprogrammer eller/og konsultasjoner over nett
- Lage kostholdsplaner eller/og konsultasjoner over nett/møte

Hva sier kundene om Jarle

«Jeg har trent hos PT Jarle Eltervåg siden August 2016. Jeg har i mange år hatt store problemer med mine skuldre. Jeg har artrose og impingement syndrome som har medført store smerter og liten bevegelighet i skuldre. Jeg har prøvd det meste av behandling uten at det ga særlig resultater. Jeg bestemte meg til slutt for å gjøre ett siste forsøk med PT, før en evt operasjon. Etter kort tid fikk jeg veldig gode resultater. Jeg kan gjøre ting jeg ikke har klart på flere år. Jeg anbefaler Jarle Eltervåg på det høyeste! Jarle er seriøs, godt utdannet og hjelper deg å nå dine mål!»
- Tone Solvold
«Jarle er enestående! Uten å kjefte eller smelle greier han å presse oss. På lavmælt vis sørger han for at du selv føler behov for å skvise siste rest krefter ut av sitronen. Dermed øker han egenmotivasjon fremfor å fremheve seg selv. Med begrenset tid og stor grad av variasjon, sørger Jarle for at vi får trent det vi skal samtidig som vi har det gøy. Det kan ikke bli bedre. Vi gir han våre beste anbefalinger!»
- First House
«Å bruke Jarle som PT har gitt meg økt muskelmasse og en bedre kroppssammensetning. Plager med rygg og nakke er borte. Jeg føler meg rett og slett bedre både fysisk og mentalt. Jarle er svært kompetent, lidenskapelig i sitt yrke og har en behagelig væremåte. Han gir meg stadig nye utfordringer noe som gjør at trening har blitt gøy, og dermed blitt en del av min livsstil.»
- Rune Aarsheim

Bestill time hos Jarle

Personlig Trener
NOK 990,-
55 minutt

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på