Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Vond rygg nakke skulder?

Curus har svarene.

Treningsapp

Som medlem i Curus får du også tilgang til vår treningsapp, hvor du kan følge treningsprogram fra våre dyktige personlige trenere og Fysioterapeuter.

Gjør livet bedre

Lær hvordan du selv, med små grep, kan gjøre ditt liv bedre.

Problemer i samliv eller familie?

Se våre kurs - snakk med våre fagfolk

Engstelig, nedstemt, trøtt?

Lær fra kursene, få hjelp fra terapeutene!

Personlig trening

Nå dine mål

Et bedre liv

Her finner du videokurs som på en lettfattelig og inspirerende måte gir deg ny kunnskap og nye, moderne løsninger. Curus gir deg den kunnskapen du trenger for å få bedre hverdager.

Online klinikk

Med Curus kan du enkelt treffe fysioterapeuter, psykologer, coacher, personlige trenere m.m via video, når og hvor det passer deg. Møt en av våre eksperter på video.

Personlig trening

Personlig trening er nettopp det - personlig. Treningen er tilrettelagt og tilpasset nettopp deg og dine behov. Våre personlige trenere har høy kompetanse og lang erfaring.
Som medlem i Curus får du også tilgang til utallige treningsprogrammer laget av våre dyktige personlige trenere og Fysioterapeuter. Passer til alle uansett om du er nybegynner, har litt eller mye erfaring med trening fra før.

Se hva vi tilbyr

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på