Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp
Lukk

Bli medlem

Få en 7 dagers prøveperiode helt gratis.

Du kan si opp når som helst.

Etter 7 dager kun kr. 79,- per mnd eller vår beste deal til kr. 790,- per år.

Alle abonnementene løper til du sier dem opp.

Bli medlem

Som medlem av Curus kan du lære fra fagfolk innen mange forskjellige fagfelt. Kunnskapen kan du ta med deg ut i hverdagen og lage gode løsninger på de moderne problemene som de aller fleste av oss møter.

Gratis første uke

I tillegg til kursene kan du følge treningsprogram fra våre dyktige personlige trenere og Fysioterapeuter.

Vi legger ut nye spennende kurs hver 14 dag og som medlem får du tilgang til absolutt alt.

Noen av våre populære kurs

Smertefrie skuldre !

Smerter i skulder er en av nåtidens vanligste problemer. I dette kurset lærer du om hvorfor folk får vondt i skuldre, og hva en kan gjøre for å bli bedre og unngå å få dette tilbake.

Optimal Helse

Helse og sunnhet er mye mer enn vektreduksjon og kroppsfokus. Hva skal til for å opprettholde en sunn livsstil? Hvilke påvirkning har det på vår levealder? Espen Arntzen tar deg gjennom oppskriften på optimal helse.

Ryggsmerter

Hvorfor får vi ryggsmerter, hva skyldes de og hvordan kan vi bli kvitt ryggsmerter. Det er noen av de svarene dette kurset gir deg.

Spis sunt - lev sunt

Sunne spisevaner er selve kjernen i en sunn livsstil, men ytterst få temaer er så omdebattert som nettopp ernæring. Hva skal du spise, hvor mye og når? Dette kurset gir deg ny innsikt.

Prøv oss helt gratis i 7 dager Prøv oss gratis

Basis styrketrening

Styrketrening er et undervurdert element i god helse. Basis styrketrening er en innføring i de viktigste elementene i hvordan en skal bruke styrketrening trygt og effektivt.

En introduksjon til mental trening og coaching

Mental trening og coaching er ikke bare for topp idrettsutøvere. Mental helse er et av de viktigste elementene i et sunt liv. Det å faktisk kunne trene dette gjennom undervisning og veiledning er uvurderlig for din egen helse.

Fra engstelse til angst

Hva skjer med deg når du blir engstelig? Hvorfor kjennes det så ubehagelig i kroppen å bli redd, og hvorfor blir det så vanskelig å tenke fornuftig? Psykolog Ida Holo gir deg forklaringen på hva som skjer, hvorfor det skjer og hva du kan gjøre for å ha det bedre.

Fremre knesmerter

Hva er fremre knesmerter og hvorfor er det den vanligste årsaken til knesmerter? Hvordan kan du får smertelindring umiddelbart og hva kan du gjøre for å trente deg opp på en mest effektiv måte?

Livsstil og helse

Lær hvordan du selv, med små grep, kan gjøre ditt liv bedre. I dette kurset vil du lære om hvordan valgene du tar kan påvirke hvor bra livet ditt blir. Med kunnskap om hvorfor ting blir som de blir, vil du også få kunnskap om hvilke små og smarte grep du kan ta for å få et bedre liv. 

Muskel og leddsmerter

30-40 prosent av befolkningen sliter med langvarige smerter i muskler og ledd, og antallet øker. Ny forskning viser at den beste “medisin” er kombinasjonen av undervisning og opptrening. På Curus finner du kurs og undervisning, og du kan møte våre terapeuter online

Par og familie

Vi må ta godt vare på mennesker som er nærmest oss, de vi tilbringer mest tid med i livet. De fleste burde ha mer kunnskap om hvordan gjøre hverdagen bedre sammen med kjæresten og familien. Curus gir deg oppskriften på en bedre hverdag - hver dag.

Sex og samliv

Sex er en urkraft som styrer mye av livet også for et moderne menneske. Ved å lære mer om både behagelige og noen litt ubehagelige temaer, så kan vi gjøre forandringer og få det svært mye bedre i mange deler av livet vårt.

Mental helse

Stress, angst, depresjon og følelsen av å være “sliten” er våre nye folkesykdommer. Her får du kunnskap om hva som skjer, hvorfor det skjer og hva du selv kan gjøre for å få det bedre. Lær av psykologer, coacher og mentale trenere.

Praktisk trening

Her finner du endel undervisningsvideoer til hvordan du praktisk kan utføre forskjellige treningsøkter

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på