Kurs Bli medlem Bestill time Personlig trening Om oss Hjelp

Psykolog

En psykolog kan hjelpe deg med alt fra angst og depresjon, selvfølelsesproblematikk og livsutfordringer, til relasjonsvansker, utbrenthet og stress.

Se våre konsulenter

Info

En psykolog kan hjelpe deg med alt fra angst og depresjon, selvfølelsesproblematikk og livsutfordringer, til relasjonsvansker, utbrenthet og stress.

Det å snakke med en psykolog kan gi deg et nødvendig refleksjonsrom – en mulighet til å bli kjent med egne mønstre og hvordan du forholder deg til deg selv, dine følelser og tanker, og de rundt deg. Dette gjør at du kan forstå dine reaksjoner bedre, oppleve en økt selvaksept og skape nye mestringsstrategier. Mange opplever i terapi å danne en bedre relasjon til seg selv – og dermed også til de rundt seg. 

Psykologsamtaler på nett passer for dem som ønsker innspill og rådgivning, eller individualterapi for lette til moderate psykiske helseutfordringer. En fordel med online-terapi er at du kan få hjelp uavhengig av hvor du bor, det er tidsbesparende, trygt og enkelt.

Bestill time
Ved å legge til et betalingskort samtykker jeg til at det blir brukt i denne og fremtidige transaksjoner ved kjøp av våre produkter og tjenester.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss.

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips og varsler nye kurs og tjenester.
* Ved å klikke på "Meld deg på"-knappen, bekrefter du samtidig at du har lest og godkjenner våre vilkår og personvernerklæring
Meld deg på